Iohannis a promulgat legea privind schimbul de informaţii financiare pentru prevenirea fraudelor

| 22 apr, 19:09

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Acordului multilateral al autorităţilor competente pentru schimb automat de informaţii privind conturi financiare, semnat la Berlin la 29 octombrie 2014.

Astfel, România va putea face din 2017, cu alte state, schimb de informaţii referitoare la conturile financiare ale persoanelor fizice, cu scopul de combatere a fraudei, a evaziunii şi a planificării fiscale agresive, potrivit proiectului aprobat de Guvern la începutul lunii februarie.

Schimbul va cuprinde, printre altele, informaţii pentru identificarea persoanei (nume, adresă, cod identificare fiscală), informaţii referitoare la numărul contului, despre numele şi numărul de identificare (dacă există) al instituţiei financiare care face raportarea, informaţii despre soldul sau valoarea contului, iar în cazul unui cont de custode, informaţii referitoare la suma brută a dobânzii, dividentelor sau a altor venituri pentru activele existente în cont sau suma brută a încasărilor din vânzarea sau răscumpărarea activelor financiare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 apr, 20:57
sorin
COLABORARE
Nou !!!Oferta Speciala~ Munca part time! Poti sa faci bani frumosi, legal, cu plata SIGURA pt. munca ta, primesti afacerea la cheie cu metoda de lucru pas cu pas, impreuna cu dovezile de castig. Nu vinzi, nu convingi oameni, nu iesi din casa! Trimite subiect -detalii -la email: [email protected]
https://www.facebook.com/Colaborare-part-time-1530050700627504/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ