Iohannis, despre sentința prin care a pierdut una dintre case

| 16 noi, 23:58

Klaus Iohannis s-a declarat nemulțumit de sentința judecătorească prin care a pierdut o casă în Sibiu, punctând că împreună cu avocații săi caută cele mai bune căi de a o contesta.

"Această soluție, după părerea mea, nu este bună, mă nemulțumește și împreună cu avocații mei căutăm cele mai bune căi pentru a contesta această soluție", a spus Iohannis, într-un interviu difuzat, luni seara, de TVR 1, solicitat să facă precizări cu privire la sentința judecătorească prin care a pierdut una dintre casele pe care le are la Sibiu.

Familia președintelui Klaus Iohannis a pierdut definitiv la Curtea de Apel Brașov un proces privind un imobil din centrul Sibiului. Curtea de Apel Brașov a respins, joia trecută, recursul declarat de Klaus și Carmen Iohannis și a menținut decizia Tribunalului Brașov din mai 2014, prin care a fost anulat un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu.

"Admite excepția tardivității motivelor de recurs depuse la termenul din 03.09.2015, excepție invocată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanțelor Publice, prin Direcția Regională a Finanțelor Publice Brașov, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Brașov și în consecință: constată nule motivele de recurs formulate de recurenții pârâți Lazurca Georgeta, Iohannis Carmen Georgeta și Iohannis Klaus Werner prin memoriul de recurs din 3.09.2015 împotriva Deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunțată de Tribunalul Brașov. Admite cererea de anulare a recursului declarat de recurentul pârât Statul Român prin municipiul Sibiu, prin primar, pentru lipsa dovezii mandatului de reprezentare a statului român, cerere formulată de intimatul pârât statul român prin Ministerul Finanțelor Publice, prin Direcția Regională a Finanțelor Publice Brașov, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Brașov și în consecință: anulează recursul formulat și precizat de recurentul pârât statul român prin municipiul Sibiu, prin primar, împotriva Deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunțată de Tribunalul Brașov. Respinge recursul formulat de recurenții pârâți Lazurca Georgeta, Iohannis Carmen Georgeta și Iohannis Klaus Werner împotriva Deciziei Civile nr. 235/16.05.2014 a Tribunalului Brașov, pe care o menține. Respinge cererea de acordare cheltuieli de judecată în recurs formulată de intimații reclamanți Antonescu Elisabeta, Oargă Ioan, Oargă Steluța Ancuța și Oargă Ioan Adrian", se arată în decizia Curții de Apel Brașov.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ