Iohannis: Îmi doresc unirea cu Republica Moldova

| 15 oct, 2014

Candidatul Alianței Creștin-Liberale la funcția de președinte al României, Klaus Iohannis, a declarat miercuri că își dorește unirea celor două maluri ale Prutului și că pentru a se putea integra în Uniunea Europeană, Republica Moldova trebuie să rezolve conflictul transnistrean.

„Eu sunt pro-Republica Moldova, pro-Basarabia. Îmi doresc ca Republica Moldova să devină stat membru al Uniunii Europene”, a declarat Klaus Iohannis la o dezbatere organizată de gândul.info

„Unirea o văd posibilă după aderarea Republicii la Uniunea Europeană” a continuat Iohannis, care completat că acest deziderat se poate produce în „firea logică a lucrurilor”.

Rugat să vorbească despre conflictul transnistrean, președintele PNL a spus că este important ca acesta să fie rezolvat, pentru că doar așa Republica Moldova ar putea adera la Uniunea Europeană.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 oct, 2014
suzana
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ