Iohannis, la Consiliul European: Nu e cazul să ne grăbim peste măsură în privința Brexit, să abordam lucrurile cu calm

| 28 iun, 17:46

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Bruxelles, ca punctul de vedere pe care il va prezenta la reuniunea Consiliului European pe tema iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana este acela ca "nu este cazul sa ne grabim peste masura, este bine sa abordam lucrurile cu calm, cu multa luciditate", intrucat este vorba de Marea Britanie si, "trebui sa fim foarte cinstiti, aceasta ramane un partener foarte important pentru noi".

 

"Oricum, un lucru este clar, nu se poate negocia nimic pana nu exista o solicitare scrisa din partea Marii Britanii (privind iesirea din UE). Dl Cameron mi-a spus clar ca nu va face acest lucru, asa ca pana in toamna e putin probabil sa avem documente pe care sa negociem", a declarat Klaus Iohannis jurnalistilor romani inainte de reuniunea Consiliului.

Seful statului a mai mentionat ca punctul de vedere al Romaniei la Consiliu va fi acela ca "nu este cazul sa ne grabim peste masura, este bine sa abordam lucrurile cu calm, cu multa luciditate si, fiind vorba de Marea Britanie, trebui sa fim foarte cinstiti, aceasta ramane un partener foarte important pentru noi".

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ