Iohannis: Relaţia româno-germană, foarte bună, începând de la cel mai înalt nivel politic

| 20 iun, 15:18

Relaţia româno-germană este foarte bună, începând de la cel mai înalt nivel politic, până la relaţiile economice, care devin din ce în ce mai bune, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, luni, la Palatul Cotroceni.

"Pentru noi este o mare bucurie că ne vizitaţi, după ce, domnule preşedinte federal, am avut o vizită pe care am clasificat-o ca foarte bună când am fost acum câteva luni de zile în Berlin. Eu cred că astăzi avem ocazia să discutăm despre multe lucruri care ne leagă, despre lucruri pe care le avem în comun şi despre oportunităţile pe care le avem în relaţia româno-germană, relaţie care este foarte bună, începând de la cel mai înalt nivel politic, până la relaţiile economice care devin din ce în ce mai bune, şi sunt foarte bucuros că în acest sens împreună ne vom adresa şi oamenilor de afaceri", a declarat Klaus Iohannis la începutul convorbirilor oficiale pe care le poartă cu omologul său german, Joachim Gauck. 

După convorbirile oficiale care se poartă în plenul celor două delegaţii, cei doi şefi de stat vor susţine o declaraţie de presă comună.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ