Iohannis susţine că Tăriceanu se va întoarce în PNL

| 19 mai, 2014

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a reiterat luni, la Târgu-Jiu, ideea că fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu se va întoarce în formaţiunea liberală, considerând că "pasul pe care l-a făcut în afara partidului este o greşeală".

Iohannis a menţionat că în cazul în care va face acest lucru, Tăriceanu nu va mai ocupa o funcţie de conducere în partid.

'Cred că, după un timp, domnul Tăriceanu se va întoarce în PNL. Este părerea mea, am mai spus-o. Acest pas pe care l-a făcut în afara PNL este o greşeală, după părerea mea şi nu văd altă evoluţie aici. (...) Nu e foarte complicat, poate să facă adeziune şi să fie reprimit în partid, dar asta nu înseamnă că va fi iarăşi automat pe o funcţie de conducere. Dar, eu nu văd altă evoluţie', a spus Iohannis.

În acelaşi timp, preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, a ţinut să lămurească o ştire apărută pe surse în cursul zilei de duminică, potrivit căreia mai mulţi lideri din ţară ai organizaţiilor judeţene liberale s-au întâlnit cu fostul premier pentru a prelua conducerea partidului.

'Au apărut ştiri pe surse ieri (duminică - n.r.), ştiu fiindcă am dat dezminţire, deoarece Gorjul era nominalizat. Nimeni din conducerea partidului nu s-a întâlnit cu domnul Tăriceanu. Eu personal l-am văzut acum o lună la Senat. Au dat dezminţire şi Ialomiţa, Prahova şi Doljul, practic este o dezinformare a opiniei publice. Domnul Tăriceanu este susţinut de socialişti în momentul de faţă, nu discutăm de membrii PNL şi nu există nici acea ruptură care se vehiculează în presă', a precizat Dian Popescu.

Klaus Iohannis a participat luni, la Târgu-Jiu, la şedinţa Biroului Politic al PNL Gorj.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ