Ion Crăciunescu redevine numărul unu în arbitrajul românesc

| 01 iun, 2013

Ion Crăciunescu revine în funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) începând cu data de 5 iunie, conform unei decizii luate sâmbătă de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

"Probabil ca de luni ma intorc la munca. Mi s-au cerut niste hartii si mai trebuie validata nou componenta a Comisiei, care se poate face doar in Comitetul Executiv. Saptamana viitoare sunt inapoi la treaba", a declarat Ion Craciunescu la Sport.ro. Ion Craciunescu a primit din partea FRF o nota de punere in aplicare a deciziei Tribunalului Valcea, care a hotarat in urma cu trei saptamani ca fostul arbitru trebuie repus in functie.

Actualul preşedinte, Alexandru Deaconu, va ocupa în continuare funcţia de refereeing manager, iar componenţa comisiei centrale rămâne aceeaşi.

Ion Crăciunescu a fost demis, la 1 august 2012, din funcţia de preşedinte al CCA de către Comitetul Executiv al FRF, întrunit la Casa Fotbalului, fără a i se oferi o explicaţie. Ulterior, Crăciunescu a atacat decizia FRF în justiţie şi a avut câştig de cauză.

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a condus Comisia Centrală a Arbitrilor în perioadele iunie 2003 - octombrie 2005 şi octombrie 2011 - iulie 2012. Acesta este un aprig contestatar al președintelui Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ