Ion Iliescu se crede mai tânăr cu 10 ani: Mă simt bine mersi, ca de la trei ori 25

| 03 mar, 20:07

Clubul de la Bucuresti a organizat marti seara la Ateneul Roman un concert in onoarea fostului presedinte Ion Iliescu, care a implinit varsta de 85 de ani. 'Ma simt bine mersi, ca de la trei ori 25', a spus Ion Iliescu inaintea concertului.

Alaturi de presedintele de onoare al PSD se afla numeroase personalitati ale vietii politice, academice, culturale, diplomatice, precum si vechi colaboratori ai acestuia si colegi de partid.

La intrarea in Ateneul Roman, tenorul Pompei Harasteanu, acompaniat de mai multe persoane, i-a cantat fostului presedinte 'Multi Ani Traiasca!'.

'La cei 85 de ani ii urez multi ani inainte, sanatate, bucurii, familia sa fie sanatoasa', i-a transmis lui Ion Iliescu presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, care a spus ca i-a trimis acestuia cadoul acasa.

Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, a venit la concert insotit de prietena sa.

'Tatal meu nu este in tara. Daca era, ar fi fost si el prezent. (...) Dl. Iliescu inseamna pentru partid mai mult decat poate unii isi dau seama', a spus el.

Conform unor surse apropiate fostului presedinte, Ion Iliescu a primit in cursul zilei de marti un buchet de trandafiri albi de la presedintele Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ