Ion Iliescu: Trebuie să realizăm planul de amenajare a bazinelor hidrografice

| 12 iul, 2013

Ion Iliescu afirmă că guvernul trebuie să investească în canalizarea cursurilor de apă astfel încât efectul inundaţiilor să fie atenuate. Fostul şef al statului este de părere că viziunea pentru strategia naţională privind amenajarea bazinelor hidrografice există la nivelul instituţiilor, informează RTV.net.

"Anul acesta nu am avut fenomene deosebite. A fost apă de ploaie. În anii '70-'75 am avut fenomene grave. Să sperăm că nu mai vin fenomene de dimensiunile celor din anii 70. pentru a amenaja cursurile de apă este nevoie de investiţii foarte mari. Ţine de o strategia naţională şi există aceste viziuni. Din păcate, în ultimii ani nu am mai investit. Doar marile acumulări pot fi factori de atenuare. Trebuie să reluăm acest plan de amenajare a bazinelor hidrografice. Statul şi investiţiile de stat sunt cele care pot să realizeze dotarea necesară", a declarat ion Iliescu, la România TV.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ