Ion Ţiriac, premiat la Wimbledon

| 13 iul, 16:26

Cu ocazia Turneului de Tenis de Mare Slem de la Wimbledon, editia 2015, fostul tenismen Ion Tiriac a primit din partea The Lawn Tennis Writers' Association (LTWA) distinctia International Award, pentru rezultatele de exceptie obtinute in sportul alb si totodata pentru suportul pe care l-a oferit acestei discipline de-a lungul timpului, la nivel mondial.

Cel care a castigat turneul French Open la dublu si a ajuns in finala Cupei Davis de mai multe ori in anii '70 impreuna cu Ilie Nastase, se alatura astfel altor nume celebre din tenis, precum Novak Djokovic, Roger Federer sau Billie Jean King, care au primit de asemenea premiul International Award al LTWA.

Asociatia ofera doua premii anual: unul pentru suportul acordat si rezultate de exceptie in tenisul englezesc si International Award, care reprezinta o recunoastere la nivel mondial a competentelor si rezultatelor iesite din comun.

The Lawn Tennis Writers' Association a fost infiintata la inceputul anilor 1950 pentru a promova si sustine jurnalistii din Marea Britanie care scriau despre tenisul de camp. In prezent, pot face parte din asociatie jurnalistii, canalele mass-media si fotografii din Marea Britanie, care promoveaza informatii despre tenisul de camp la nivel national sau international. Asociatia are un numar de 50 de membri cu drepturi depline, la care se adauga asociati sau membri onorifici.

Asociatia LTWA este administrata de un comitet ales anual prin vot secret, in cadrul Intalnirii Generale Anuale. Candidatii la titlul de membru cu drepturi depline trebuie sa fie nominalizati si sustinuti formal de un membru al asociatiei si sa obtina vot majoritar din partea reprezentantilor participanti la intalnire.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ