Ion Ţiriac vrea să îşi facă o reţea de benzinării

| 19 sep, 2013

Compania Oil Energy Trading, specializată în comerţul cu produse petroliere care face parte din divizia de energie a Ţiriac Holdings, intenţionează să dezvolte un lanţ de puncte de alimentare.

„Vrem să deschidem o reţea de puncte de alimentare cu combustibili care vor fi amplasate în reţeaua Ţiriac Auto. Avem 15 astfel de centre în atenţie, prima benzinărie urmând să fie deschisă în decembrie“, a spus Remus Hîrceagă directorul general al Oil Energy Trading, potrivit zf.ro.

Oil Energy Trading spune că va termina anul acesta cu afaceri de 30 de milioane de euro, la volume în creştere de circa 4 ori faţă de cele din 2012, primul an de activitate al firmei.

Compania se alimentează cu produse petroliere de la rafinăriile locale şi din import şi are clienţi precum Arcelor­Mittal Galaţi, Agricover sau şantierul Daewoo Mangalia. Ţiriac Holding este structură care reuneşte businessurile derulate de Ion Ţiriac.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ