Ion Țiriac, dat în judecată de un fost angajat și obligat să plătească daune uriașe

| 04 dec, 2013

Un angajat al companiei SC Ion Ţiriac Air SRL a dat în judecată compania, în 2011, pentru că a fost dat afară, din motive disciplinare, solicitând anularea deciziei şi înlocuirea acesteia cu un avertisment scris, potrivit b365.

Fostul angajat, Cristian Ovidiu Vicenţiu, a solicitat şi plata mai multor drepturi salariale pe care instanţa i le-a acceptat, astfel că Ion Ţiriac va trebui să-i plătească lui Cristian Ovidiu Vicenţiu aproape 200.000 lei (două miliarde de lei vechi).

Pe 1 martie 2011, Cristian Ovidiu Vicenţiu, din Constanţa, a formulat o acţiune în instanţă, ce avea ca obiect contestaţie decizie de concediere. Constănţeanul a solicitat anularea deciziei 2181A/03.02.2011 emisă de compania angajatoare şi înlocuirea sancţiunii desfacerii disciplinare a contractului individual de muncă cu sancţiunea avertismentului scris. Totodată, a mai solicitat şi plata mai multor drepturi salariale.

În august 2013, magistraţii i-au dat câştig de cauză. Nu se va reîntoarce în câmpul muncii pentru că, în ciuda faptului că i se desfăcuse contractul de muncă, la interval de câteva zile a efectuat o cerere prin care solicita să i se accepte demisia, însă se va alege cu aproape 2 miliarde de lei vechi în cont.

Pe 26 noiembrie, apărătorii lui Ţiriac au formulat recurs, la Curtea de Apel.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 ian, 2014
busuioc
tiriac k un....
Tiriac e un afacerist veros,lipsit de scrupule,incult si plin de bani.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ