Ponta se bate să aducă Campionatului European de Fotbal în România

| 20 dec, 2013

Guvernul condus de Victor Ponta a schimbat cu 180 de grade modul în care Executivul privește și susține sportul.

Săptămâna aceasta, miercuri, înaintea ședinței săptămânale de Guvern, premierul Victor Ponta, împreună cu miniștrii Daniel Chiţoiu, Nicolae Bănicioiu, Remus Pricopie, Dan Şova, Eugen Teodorovici și Maria Grapini s-au întâlnit cu Sorin Oprescu, primarul general al Municipiului Bucureşti, Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, Ion Ţiriac, Gino Iorgulescu, preşedintele LPF, Anghel Iordănescu, director tehnic al FRF, pentru a discuta pe marginea organizării la București a Campionatului European de Fotbal din 2020, asta după ce pe 11 decembrie Guvernul a declarat de interes național candidatura României la organizarea respectivului Turneu final.

Guvernul condus de Ponta a schimbat cu 180 de grade modul în care Executivul privește și susține sportul. În acest sens putem aduce ca argumente faptul că toți sportivii români medaliați la diferite campionate sau concursuri internaționale au fost premiați de Palatul Victoria, sau faptul că au făcuți primii pași concreți în construirea unei Săli Polivalente moderne în București, ca să nu mai menționez arenele multifuncționale inaugurate în țară, cum ar fi Sala Olimpia din Ploiești.

Având în vedere toate aceste lucruri, implicarea politică la cel mai înalt nivel ar trebui să îi bucure pe toți pasionații de sport, dar mai ales pe toți microbiștii, deoarece reprezintă o garanție a faptului că România are o șansă reală să fie printre țările care vor găzdui meciuri ale Campionatului European din 2020.

N-ar trebui uitați nici fanii tenisului, premierul implicându-se în organizarea la București a unui turneu WTA, o știre care de asemenea nu a beneficiat de mediatizarea pe care o merită.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 dec, 2013
irinapop
E, nu pot sa cred cata pupincureala!!! Cu cine se bate Ponta? In ce? In sabii, in scuturi sau se miros in sosete?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ