Ipoteza despre ISUS care EXPLODEAZĂ în Săptămâna Mare

| 07 apr, 21:58

Un geologist israelian susține că are dovada că Iisus Hristos a fost căsătorit, a avut un copil, dar și un frate.

Dr Arye Shimron susține că după ce a realizat peste 150 de teste, a ajuns la concluzia că o "cutie" care datează din secolul 1, folosită la acea vreme pentru a îngropa oasele celor decedați, aparține familiei lui Iisus, scrie Daily Mail.

Potrivit omului de știință, Iisus a fost înmormântat împreună cu alți nouă oameni, invlusiv "Iuda, fiul lui Iisus" și soția acestuia "Maria".

Osuarul, denumit "osuarul lui Iosif, a fost găsit în anii 80, în Ierusalim și datează din perioada în care ar fi trăit Iisus. Mai mulți oamenii de știință au afirmat că acela este mormântul familiei lui Iisus și prin urmare acesta nu înviat, așa cum scrie în Biblie.

Osuarul se află în proprietatea unui colecționar privat care le-a permis oamenilor de știință să-l analizeze. Acesta a fost acuzat că a falsificat inscripția "Iosif", însă a fost găsit nevinovat.

Printre inscripțiile de pe osuar sunt: "Iisus, fiul lui Iosif", "Iudia, fiul lui Iisus", "Maria".

Citeşte şi: SUPERSTIŢII Săptămâna Mare. Ce NU ai voie să faci în Vinerea Neagră

Tag-uri: iisus, Iisus Christos
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ