IPOTEZĂ ŞOC: Florian Bodog, audiat noaptea trecută în dosarul Mihai Lucan

| 05 ian, 19:45

Denunţătorul medicului Mihai Lucan, deputatul USR Emanuel Ungureanu, susţine că ministrul Sănătăţii Florian Bodog ar fi fost audiat aseară târziu, la DIICOT, în dosarul controversatului urolog clujean.

 

Într-o postare pe o reţea de socializare, Ungureanu susţine că ar fi primit informațiile de la un medic care locuiește lângă sediul DIICOT din București. Acesta i-ar fi relatat că l-a văzut ieri noapte (joi spre vineri - N.R) pe ministrul Sănătății Florian Dorel Bodog ieșind din sediul instituției.
"Am primit acum o veste care îmi zdruncină foarte serios încrederea în seriozitatea structurii centrale DIICOT. Bodog s-a întâlnit cu Lucan de mai multe ori în timpul controlului DIICOT și acum este audiat "noaptea ca hotii". De ce este audiat Bodog, ministrul cu comportament de infractor, noaptea? Ce are de ascuns DIICOT sau procurorul de caz?", se întreabă denunţătorul lui Mihai Lucan.
Deputatul USR se întreabă dacă fostul premier şi actualul primar din Cluj Napoca, Emil Boc, va avea parte de acelaşi tratament preferenţial. Până la această oră nici DIICOT, nici ministrul sănătăţii n-au comentat speculaţia.
Emil Boc şi Florian Bodog, au fost citaţi joi la sediul DIICOT, pentru audieri în dosarul medicului Mihai Lucan, dar nu s-au prezentat, pe motiv că citaţiile nu au ajuns la timp, iar procurorul a decis reprogramarea audierilor.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ