Mugur Isărescu neagă că ar candida la preşedinţie

| 07 noi, 2013

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, afirmă că informaţiile privind posibila sa candidatură la alegerile din 2014 pentru funcţia de preşedinte al României sunt fără fundament şi că nu a avut nicio discuţie în acest sens, dar în privinţa unui nou mandat de şef al BNR nu a oferit un răspuns clar.

Întrebat cât adevăr există în discuţiile din piaţă privind candidatura sa la poziţia de preşedinte, Isărescu a răspuns "niciunul", potrivit mediafax.

De asemenea, şeful băncii centrale a afirmat că nu a avut nicio discuţie legată de o astfel de candidatură.

El a fost întrebat şi dacă intenţionează să candideze pentru un nou mandat de guvernator al BNR, iar primul său răspuns a fost că o astfel de discuţie este prematură.

Ulterior, presa a întrebat dacă obiectivele BNR pe care le enumerase nu impun un orizont de timp mai mare, de cel puţin cinci ani, moment în care Isărescu a răspuns că 20 şi ceva de ani de mandat par suficienţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ