Iulian Bădescu şi denunţătorul său, Daniel Capră, aduşi la DNA pentru confruntare

| 13 mar, 10:56

Primarul demisionar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, și denunțătorul din dosarul acestuia, Daniel Capră, finanțator al FC Petrolul Ploiești, ambii aflați în stare de arest preventiv, sunt aduși vineri la sediul DNA Ploiești pentru confruntare.

Finanţatorul clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, Daniel Capră, aflat în arest preventiv într-un dosar în care a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală de peste 15 milioane de euro, a fost adus, vineri, la sediul DNA Ploieşti, unde va fi audiat în dosarul fostului primar al Ploieştiului Iulian Bădescu, pe care l-a denunţat pentru luare de mită.

La intrarea în sediul DNA, Capră le-a spus jurnaliştilor că este pregătit pentru confruntare cu Bădescu şi că fostul edil a primit bani de la el.

Surse judiciare au declarat că la DNA Ploieşti urmează să fie adus şi fostul primar al Ploieştiului, potrivit agerpres.ro

Patronul echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, Daniel Capră, este denunţător în dosarul de corupţie al fostului primar al Ploieştiului Iulian Bădescu, iar fratele lui Capră, Nicolae, şi concubina acestuia sunt martori, declara, în 4 martie, avocatul lui Bădescu, Tănase Plăiaşu.

 

Citeşte şi: Primarul demisionar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, rămâne în arest

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mar, 11:42
Sultanescu Ion
Caprele au facut denunturi?
fantastic....dar cu strutii ce se mai aude?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ