Jaf armat la o bancă din Slobozia- prejudiciu 1.000 de lei

| 29 mai, 2013

O sucursală a băncii Volksbank din Slobozia a fost jefuită miercuri după-amiază de un bărbat înarmat şi care purta cagulă. Din primele informaţii, niciun angajat nu a fost rănit. Suma sustrasă este redusă, aproximativ 1.000 RON, având în vedere politica băncii de a menţine numerarul din sucursale la strictul necesar operaţiunilor curente cu clienţii, anunţă oficialii companiei.

Bărbatul avea în mână o armă şi purta pe faţă o cagulă. El a ameninţat personalul băncii şi a reuşit să fugă cu o sumă de bani.

"Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului. Atât echipajul de intervenţie cât şi Poliţia au ajuns in 2 minute de la declanşarea butonului de panică. La momentul incidentului în sucursală erau două persoane, angajaţi ai băncii. Niciun client nu era în sucursală la acel moment", anunţă un comunicat al băncii Volksbank.

"Toate unităţile noastre beneficiază de supraveghere prin intermediul camerelor de luat de vederi şi de sisteme de alarmă antiefracţie (buton panică). Volksbank a pus deja la dispoziţia organelor de anchetă toate înregistrările video",se mai arată în comunicatul companiei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ