Joburile cel mai bine platite in strainatate. Tarile care ofera salarii mari pentru romani

| 10 noi, 2013

Oferta salariala pentru romanii care doresc sa munceasca in strainatate difera nu doar in functie de nivelul de experienta intr-un anumit domeniu, ci si in functie de tara.

Platforma online de anunturi de recrutare Tjobs.ro a facut o analiza a salariilor oferite pentru cateva dintre cele mai cautate oferte de munca, scrie incont.ro

Astfel, pentru cei care doresc un post de ingrijitor pentru persoane varstnice, diferenta este de 1.400 de euro, lunar, intre Marea Britanie, care ofera un salariu maxim de 2.300 de euro, si Italia, care ofera un salariu maxim de 900 de euro. In majoritatea ofertelor de acest fel, se specifica si faptul ca angajatorul pune la dispozitia angajatului cazarea.

Pentru cei care doresc un post de muncitor in agricultura, diferenta este mai mica, de 550 de euro, lunar, intre Germania, tara care ofera un salariu maxim de 1.550 de euro, si Italia si Suedia, tari care ofera un salariu maxim de 1.000 de euro. In majoritatea ofertelor de acest fel, se specifica si faptul ca angajatorul pune la dispozitia angajatului cazarea si masa.

Pentru cei care doresc sa munceasca pe un post de ospatar, diferenta este mai mica, de 700 de euro, lunar, intre Marea Britanie, tara care ofera un salariu maxim de 1.400 de euro, si Cipru, care ofera un salariu maxim de 700 de euro. In majoritatea ofertelor de acest fel, se specifica si faptul ca angajatorul pune la dispozitia angajatului cazarea si masa.

Pentru cei care doresc sa munceasca in constructii si sunt specializati in anumite meserii specifice domeniului, diferenta este de 700 de euro, lunar, intre Franta si Germania, tari care ofera un salariu maxim de 2.500 de euro, si Polonia, care ofera un salariu maxim de 1.800 de euro.

Pentru asistentii medicali ce doresc sa profeseze in clinici sau spitale din strainatate, diferenta este de 550 de euro, lunar, intre Elvetia, care ofera un salariu maxim de 2.250 de euro, si Italia, care ofera un salariu maxim de 1.700 de euro. Au fost luate in considerare doar ofertele de munca in clinici sau spitale, fara a include ofertele pentru centre de ingrijire a persoanelor varstnice.

Pentru cei care doresc sa munceasca pe un post de bucatar, diferenta este de 800 de euro, lunar, intre Marea Britanie, tara care ofera un salariu maxim de 1.800 de euro, si Cipru, care ofera un salariu maxim de 1.000 de euro. In majoritatea ofertelor de acest fel, se specifica si faptul ca angajatorul pune la dispozitia angajatului cazarea si masa. Nu au fost luate in considerare ofertele pentru bucatari sefi.

Cea mai mica diferenta este in cazul soferilor profesionisti. In cazul ofertelor din acest domeniu, diferenta este de doar 300 de euro, lunar, intre Italia, tara care ofera un salariu maxim de 2.000 de euro, si Olanda, care ofera un salariu maxim de 1.700 de euro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ