John Pinette, un cunoscut actor de stand-up comedy, a fost găsit mort în camera sa de hotel

| 07 apr, 2014

John Pinette, un cunoscut actor american de stand-up comedy, care a apărut şi în episodul final al serialului "Seinfeld", a murit la vârsta de 50 de ani, weekendul trecut, într-un hotel din oraşul Pittsburgh.

Potrivit Biroului de medicină legală, citat de publicaţia The Hollywood Reporter, John Pinette, care suferea de multă vreme de afecţiune hepatice şi cardiace, a suferit sâmbătă după-amiază o embolie pulmonară care i-a fost fatală. În trecut, actorul s-a confruntat şi cu dependenţa de medicamente prescrise, informează contactmusic.com.

Născut în 1964, John Pinette a devenit cunoscut publicului larg atunci când a fost invitat să susţină un turneu alături de Frank Sinatra. De atunci, actorul american a apărut în emisiunea de comedie şi satiră a postului Comedy Central intitulată "Shorties Watchin' Shorties", a participat la Festivalul de comedie de la Edinburgh şi la Festivalul de comedie Just For Laugh din Montreal, în anul 2000 - pentru acea reprezentaţie a fost nominalizat la Gemini Award. John Pinette a câştigat şi un American Comedy Award pentru cel mai bun actor de stand-up comedy din anul 1999.

Una dintre cele mai spectaculoase apariţii ale sale a fost aceea din ultimul episod al serialului "Seinfeld", în care automobilul personajului interpretat de John Pinette a fost "deturnat" de cei patru protagonişti ai show-ului.

Pinette era un actor foarte respectat în circuitul show-urilor de stand-up comedy. Cu puţin timp înainte de a muri, actorul începuse un turneu de spectacole în câteva oraşe americane şi canadiene, care urma să se încheie în luna iunie.

Pe lângă cariera sa de actor de stand-up comedy, John Pinette era cunoscut şi pentru numeroasele sale apariţii în emisiunea "The Tonight Show". Actorul era adeseori invitat în emisiune de prezentatorul acesteia, Jay Leno. A jucat şi în câteva lungmetraje, precum "Duets", "Scrisori pentru Cel de Sus/ Dead God" şi "Gravidul/ Junior", însă cel mai important rol al său de pe marele ecran a fost acela din "Justiţiarul/ The Punisher" (2004), în care l-a avut ca partener de afiş pe John Travolta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ