Judecătoarele care i-au anulat pedeapsa lui Dinel Staicu, suspendate din funcţie

| 18 apr, 2014

Judecatoarele Liliana Badescu si Dumitrita Piciarca, de la Curtea de Apel Bucuresti, au fost suspendate din functie, vineri, de catre sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), dupa ce au fost trimise in judecata de DNA.

Impreuna cu Veronica Carstoiu, cele doua judecatoare au fost trimise in judecata, joi, pentru ca l-au scapat de inchisoare pe omul de afaceri Dinel Staicu, in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor, scrie Evenimentul Zilei.

Pe 13 februarie, procurorii DNA au dispus reluarea urmaririi penale a celor trei judecatoare care i-au anulat o pedeapsa definitiva pe care a primit-o Dinel Staicu. In acest caz, cele trei judecatoare sunt acuzate de abuz in serviciu, favorizarea infractorului si fals intelectual.

Ele au admis contestatia in anulare a lui Dinel Staicu deoarece dosarul mai fusese judecat, in cazul unei pedepse de sapte ani privind fraudarea Bancii Internationale a Religiilor.

Tag-uri: csm, dinel staicu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ