Jurnalistul Luca Niculescu va fi numit ambasador al României la Paris

| 06 dec, 17:21

Jurnalistul Luca Niculescu va fi numit ambasador al României în Franța, a confirmat duminică Administrația Prezidențială, preluată de Agerpres.

Preşedintele Klaus Iohannis ar urma să semneze săptămâna viitoare decretul de numire a lui Luca Niculescu ambasador la Paris, mai precizează agenţia de ştiri.

Luca Niculescu s-a născut în 1971. El este absolvent de Jurnalism și deține un master în Jurnalism European, la Centrul Universitar pentru Jurnalism, Strasbourg.

Niculescu este din 1992 jurnalist al RFI, iar din 2000 — redactor-șef al RFI România. Niculescu a fost corespondent pentru France Info, France Inter, France Culture, TV 5 și "Liberation". Jurnalistul moderează o emisiune la Digi 24, a realizat emisiuni pentru Money Channel și TVR.

Radio RFI este un post de radio deţinut de statul francez. Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de activitate în România, preşedintele Klaus Iohannis a acordat Ordinul „Meritul Cultural” postului de radio.

"Cu prilejul împlinirii a 25 de ani de activitate a „Radio France Internationale” în ţara noastră, în semn de apreciere pentru profesionalismul, obiectivitatea şi dăruirea puse în realizarea actului jurnalistic, impunându-se, pe această cale, ca un exemplu de abordare responsabilă a informaţiei, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, categoria F – „Promovarea culturii”, postului „Radio France Internationale România”", a anunţat Administraţia Prezidenţială pe 1 Decembrie..


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 dec, 08:32
SIBNET
mesaj
Mult succes in noile responsabilitati.
In alta ordine de idei, sellectam colaboratori pentru o activitate simpla la domiciliu! Castiga bani de acasa, usor si inteligent! Oferim si curs special gratuit de instruire pas cu pas. Numai dupa ce te hotarasti cu cea mai mare seriozitate, cere-ne detalii la adresa de email: [email protected]
06 dec, 21:32
Gabi
Un ziarist merituos...
primeste o responsabilitate pe masura carierei pe care si-a facut-o in jurnalism. Spre deosebire de alti confrati precum B.Chireac care au facut cariera in intermedierea... spăgii , facand de rusine breasla ziaristilor...
07 dec, 06:59
ariadna
raspuns
In sfarsit, omul potrivit la locul potrivit!!!! Singurul regret ...... vom fi lipsiti de comentariile sale pline de substanta si de eleganta.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ