Klaus Iohannis s-a întâlnit cu şeful FMI pentru Europa

| 04 dec, 13:24

Klaus Iohannis s-a întâlnit vineri, la Palatul Cotroceni, cu directorul Departamentului european al Fondului Monetar Internațional, Poul Mathias Thomsen, context în care a fost subliniată necesitatea continuării reformelor economice.

Cei doi au discutat perspectivele pozitive ale economiei României, dar și unele evoluții de la nivel european, anunţă Administraţia Prezidenţială într-un comunicat.

De asemenea, a fost evidențiată necesitatea continuării reformelor economice, în special în privința guvernanței corporatiste și a calității actului administrativ, într-un context de predictibilitate fiscal-bugetară și financiară.

Sursa citată menționează că întrevederea a reprezentat și un bun prilej pentru a reafirma importanța consolidării încrederii în politicile Guvernului din partea mediului economic și a partenerilor externi.

Citeşte şi: Președintele Iohannis se întâlnește vineri cu directorul FMI pentru Europa

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ