Băsescu: Iohannis a RATAT un moment în care putea transmite copiilor noştri RESPECTUL pentru ISTORIA românilor

| 02 dec, 19:05

Fostul președinte Traian Băsescu critică anularea de către șeful statului, Klaus Iohannis, a recepției de Ziua Națională și subliniază că "președintele României are obligația să țină cont de istoria țării sale și să cinstească atât Marea Unire, cât și memoria celor 880.000 de soldați și 250.000 de civili români care au căzut la datorie în Primul Război Mondial".

"Președintele Iohannis a ratat! Președintele Iohannis a ratat un moment în care putea transmite copiilor și nepoților noștri respectul pentru istoria românilor! Pe toți ne-a durut sufletul de drama de la Colectiv. Sau de drama de la Paris. Dar niciodată aceste tragedii nu justifică anularea recepției Președintelui de Ziua Națională. Președintele României are obligația să țină cont de istoria țării sale și să cinstească atât Marea Unire, cât și memoria celor 880.000 de soldați și 250.000 de civili români care au căzut la datorie în Primul Război Mondial. Fără jertfa lor, Marea Unire nu era posibilă! Prin ceremonia (întârziată) de la Senat, ne arătăm lumii întregi ca un stat fără reguli și respect pentru propria istorie", a scris pe pagina sa de Facebook, miercuri, Traian Băsescu.

Administrația Prezidențială a decis să anuleze tradiționala recepție oferită de șeful statului, de 1 Decembrie, în urma tragediei de la Clubul Colectiv.

Preşedintele Klaus Iohannis nu a participat nici la şedinţa solemnă de la Senat, pentru că a primit invitaţia prea târziu, iar agenda sa era deja plină, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui Senatului, Andrei Alexandru.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 dec, 15:37
logon-logofat
presedintie
Ce frumos sait!
Cauti ceva despre PRESEDINTIE - in 2015 si dai peste Basescu!!!???
O sa va mai caut peste 10 ani - probabil ca tot cu Basescu.....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ