KLAUS IOHANNIS a comentat reţinerea lui SORIN OPRESCU

| 06 sep, 16:24

Președintele Klaus Iohannis a afirmat duminică, la Mioveni, că reținerea primarului Sorin Oprescu este un eveniment trist, dar reprezintă un semnal că lupta anticorupție continuă în forță.

Prezent, duminică, la Mioveni, în judeţul Argeş, preşedintele Klaus Iohannis a comentat reţinerea de către DNA a primarului general Sorin Oprescu, spunând că aceasta reprezintă "un eveniment foarte trist".

"Este un eveniment foarte trist, dar, pe de altă parte, pentru mine este un semnal că lupta anticorupţie merge în forţă mai departe şi acesta este un lucru bun", a afirmat Klaus Iohannis, referindu-se la reţinerealui Sorin Oprescu.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut de DNA, sâmbătă noapte, pentru luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro de la patru denunţători. Primarul ar fi primit cei 25.000 de euro sâmbătă de la şeful unei instituţii din primărie, care ar fi intermediat mita.

Citeşte şi: SORIN OPRESCU, REŢINUT PENTRU LUARE DE MITĂ

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 sep, 22:06
doina
sellectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ