Klaus Iohannis despre ieșirea PNL de la guvernare: „Sunt argumente şi de-o parte şi de alta”

| 06 feb, 2014

Klaus Iohannis, prim-vicepreşedintele PNL, afirmă că în partid există „un număr mai mic” de membri care cred că ieşirea de la guvernare ar fi o variantă, principalul argument fiind acela că „PNL pierde profil în cadrul alianţei”, dar există „un număr mare de membri care vor să continue USL”.

Klaus Iohannis a fost întrebat joi cum comentează faptul că tot mai mulţi colegi de partid susţin ieşirea PNL de la guvernare.

„Asta este: sunt un număr mare de membri care vor să continue USL şi să se rămână la guvernare şi este un număr mai mic care cred că ar fi o variantă ieşirea de la guvernare”, a răspuns Iohannis, potrivit Mediafax.

Întrebat ce părere are, personal, despre acest lucru, Iohannis a afirmat că "sunt argumente şi de-o parte şi de alta".

"Sunt argumente şi de-o parte şi de alta. Argumentul principal pentru a rămâne este că USL a câştigat alegerile şi ar trebui să continue până-şi îndeplineşte mandatul. Argumentul de cealaltă parte este că PNL pierde profil în cadrul alianţei, vezi măsura scutirilor de rate", a spus Iohannis.

Întrebat dacă eventuala ieşire de la guvernare nu ar afecta candidatura lui Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale, Iohannis a răspuns: "Părerile sunt foarte împărţite. Cred că ar trebui discutată de analişti profesionişti. N-aş răspunde la această întrebare".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ