Klaus Iohannis i-a convocat pe Sorin Grindeanu şi Viorel Ştefan la Cotroceni

| 13 feb, 12:28

Preşedintele Klaus Iohannis i-a invitat pe premierul Sorin Grindeanu şi pe ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, la Palatul Cotroceni, pentru o discuţie pe tema bugetului de stat pe 2017. Întrevederea urmează să aibă loc marţi.

„Având în vedere că astăzi Parlamentul României a transmis spre promulgare Legea bugetului de stat pe anul 2017 şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017, consider oportună o întrevedere cu privire la cele două acte normative, la care vă invit împreună cu Ministrul Finanţelor Publice, domnul Viorel Ştefan, marţi, 14 februarie a.c., ora 11:00, la Palatul Cotroceni.”, se arată în scrisoarea trimisă de şeful statului.  Bugetul pe 2017 a fost adoptat în timp record, după doar 13 ore de dezbateri în plen, împărţite în două zile. Votul a fost dat în prezenta premierului Sorin Grindeanu.

„Mulţumesc Parlamentului că a adoptat în regim de urgenţă bugetul pe anul 2017. Avem nevoie de acest buget cu toţii. Era nevoie să fie poate votat mai de demult dacă lucrurile s-ar fi desfăşurat într-un calendar normal, şi asta era bine pentru România. Aş vrea să transmit un mesaj de stabilitate pentru investitori şi să reconfirm determinarea Guvernului de a sprijini mediul de afaceri", a afirmat premierul Sorin Grindeanu, după vot. În acest moment, Legea bugetului de stat se află pe masa preşedintelui, pentru promulgare, însă Klaus Iohannis poate reîntoarce legea în Parlament. 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ