Klaus Iohannis, indicaţii înainte de campania electorală: Uitaţi-vă bine la candidaţi şi la partidele din care vin

| 05 mai, 19:14

Președintele Klaus Iohannis le-a cerut alegătorilor să „se uite bine la candidații” la alegerile locale, pentru că aceștia vor fi responsabili de soarta localităților în următorii patru ani. Șeful statului a făcut și un apel la candidați – să facă o campanie electorală „curată”, bazată pe proiecte, nu pe scandaluri.

Klaus Iohannis a ţinut să transmită un mesaj la începutul campaniei electorale premergătoare alegerilor locale 2016. Preşedintele a recomandat românilor să aleagă cu atenţie oamenii care timp de 4 ani se vor ocupa de destinele localităţilor în care locuiesc.

"Începe campania electorală pentru alegerile locale 2016. Pe 5 iunie alegem primarul localităţii în care trăim, consiliul local şi consiliul judeţean. Aceşti oameni vor fi responsabili de destiul localităţii în care trăim. Uitaţi-vă bine la candidaţi şi gândiţi-vă dacă preferatul dvs. este un om integru, să nu fie certat cu legea. Uitaţi-vă bine dacă este un bun gospodar, fiindcă el va trebui să răspundă de gospodărirea localităţii în care trăiţi. Uitaţi-vă la echipa sa, dacă sunt oameni serioşi. Întrebaţi-vă dacă cunoaşte problemele localităţii dvs, dacă vine cu soluţii.

Este important să vedem din ce partid vin candidaţii. Vor fi unii care vor încerca să vă spună că toate partidele sunt la fel. Nu este adevărat! Nu toţi sunt la fel. Vă amintiţi că dvs şi cu mine am cerut partidelor politice să se reformeze. Unii au luat-o foarte în serios şi au început procesul de reformă internă. Alţii doar mimează reforma. Uitaţi-vă bine!

Candidaţilor le spun: faceţi o campanie curată! Mergeţi, expuneţi-vă programul electoral. Vorbiţi cu oamenii, aflaţi-le problemele, veniţi cu soluţii. Nu faceţi o campanie centrată pe mizerii.

Autorităţilor le spun: faceţi-vă datoria şi organizaţi alegerile impecabil!

În concluzie, vă spun să urmăriţi campania. Mergeţi la întâlnirile electorale, evaluaţi-vă candidatul, puneţi-i întrebări, puneţi-l în dificultate, iar apoi mergeţi la vot. Din 4 în 4 ani destinul localităţii dvs. este în mâinile dvs", a declarat Klaus Iohannis.loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ