Klaus Iohannis, pe Facebook: Am dat mâna cu preşedinţi, dar mi-au strâns mâna și necunoscuți din mulțime

| 12 ian, 09:09

Klaus Iohannis a scris, pe pagina de Facebook, despre participarea la Marşul solidarităţii de la Paris, după ce a susţinut şi o scurtă declaraţie de presă, pe Aeroportul Otopeni.

"Peste două milioane de oameni s-au aflat astăzi pe străzile Parisului, la marșul solidarității închinat victimelor recentelor atentate. Am dat mâna cu președintele François Hollande și cu alți președinți din țări europene, dar mi-au strâns mâna și necunoscuți din mulțime care puteau să fie rude sau prieteni ai celor uciși ori simpli cetățeni.

Au fost gesturi de omenie și de speranță împărtășite de toți șefii de state și de guverne prezenți în capitala Franței. Terorismul nu va înfrânge niciodată solidaritatea și dorința de libertate și de pace. Pe străzile Parisului a renăscut o Europă nouă", a scris Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a susţinut, duminică sera, la Aeroportul Otopeni, o declaraţie de presă, la revenirea de la Paris, unde a participat la marşul împotriva terorismului, alături de preşedintele Franţei, Francois Hollande şi de mai mulţi lideri ai lumii.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ