Klaus Iohannis s-a întâlnit cu premierul interimar

| 05 noi, 15:16

Klaus Iohannis s-a întâlnit joi cu prim-ministrul interimar al Guvernului, Sorin Mihai Cîmpeanu, informează Administraţia Prezidenţială. Întâlnirea a avut loc înainte de consultările de la Cotroceni dintre liderul de stat şi reprezentanţii partidelor.

Citeşte şi: Consultări la Cotroceni. Preşedintele Iohannis a început discuţiile cu liderii PSD

"Discuțiile s-au axat pe prioritățile din perioada imediat următoare, și anume bugetul de stat pe anul 2016 și asigurarea a tot ceea ce este necesar spitalelor pentru a acorda cele mai bune îngrijiri persoanelor rănite în tragedia petrecută în urmă cu o săptămână. Trebuie sprijinite eforturile profesionale și umane ale medicilor, care sunt alături de răniți, contribuind cu medicamente, materiale și sprijin pentru toți pacienții, precum și cu acoperirea costurilor consultațiilor și a expertizei medicale.

De asemenea, cei doi oficiali au stabilit continuarea acelor proiecte aflate în derulare, care sunt esențiale pentru dezvoltarea României", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Citeşte şi: Sorin Cîmpeanu, premierul interimar, PRIMELE DECLARAŢII: România trebuie să rămână un factor de stabilitate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ