Bogdan Naumovici: Strigătul pentru alegeri anticipate e cam concertat. Aceiași oameni au susținut idei ca tezele PNL

| 05 noi, 15:49

Unul din cei mai cunoscuţi publicitari din România, Bogdan Naumovici, a propus un model de schimbare ce se poate implementa pentru alegerile locale din Bucureşti, care să fie format din oameni care nu au mai făcut până acum politică. Acesta consideră că președintele a chemat societatea civilă la consultări pentru desemnarea noului premier „la mișto”.

"Una din cea mai mare greșeli este să te pui în fruntea unei astfel de mișcări, pentru că nu este despre un om, despre un grup mic de oameni, este despre o necesitate a unei jumătăți de țară cel puțin. Este vorba despre ideea de a propune o altă listă la administrația locală din București. Cred că asta se poate face. Avem nevoie de 239 de oameni care să fie cinstiți și competenți. Ar trebui să fie axați pe comisiile din Primărie.

Putem avea primul pas către redatul de încredere către oamani, că putem face o schimbare, pentru că cel mai mare dușman e dezamăgirea, tot vrem schimbări. Acum nu se face o schimbare de sistem, se schimbă câte un om. Iohannis și dacă era Superman nu cred că avea cum să rezolve tot ce vrea strada de unul singur într-un an", a declarat Bogdan Naumovici pentru Digi24..

Ce se întâmplă în aceste zile în România?

Naumovici:
Fierbere. Durere. Sunt multe perspective asupra manifestațiilor de stradă de zilele astea. Cred că cea din București este un fel de a-ți gestiona tristețea și durerea provocate de ce s-a întâmplat la Colectiv. Au fost foarte afectați de tragedia de la Colectiv. Faptul că vii și îți manifești durerea face parte din procesul de vindecare.

Citeşte şi:  Iohannis: Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, este PREMIERUL INTERIMAR. Preşedintele cheamă oamenii din stradă la Cotroceni


Sunt bucăți evidente de manipulare în ieșirea în stradă.

Plimbatul ăsta 15 kilometri în fiecare zi cu oameni care se duc a doua zi la serviciu tinde să descurajeze. Să te duci să strigi în fața unor clădiri goale mi se pare inutil. Du-te când e sesiune! Ce se întâmplă dacă lipsești trei ore de la serviciu? Te dă afară? Nu te dă nimeni afară.

Disiparea mesajelor este interesul tuturor politicienilor. Să strigi alegeri anticipate... Cred că numai PNL vrea alegeri anticipate. Cred că strada nu are de ce să strige alegeri anticipate. Dacă strada vrea schimbare, nu trebuie să ceară alegeri anticipate. Ar candida tot vechile partide și ar câștiga încă patru ani.


Spui că partidele și-au trimis agitatorii?


Naumovici: Nu spun, așa cred. Pentru că strigătul pentru alegeri anticipate e cam concertat, cam de la aceiași oameni care au susținut idei ca tezele PNL. Așa îmi sună mie. Cred că preluatul strigătului e onest, dar inițiatul strigătului...

S-a prelungit programul metroului până la ora 1.00. Directorul Metrorex simpatizant cu strada... Sunt întrebări pe care ți le pui.

Președintele Iohannis are niște sfătuitori destul de slabi. Iohannis a pierdut un an. Avea strada de partea lui și nu a făcut nimic. Da, cheamă strada la consultări. Pe cine chemi de pe stradă? Strada nu e organizată în vreun fel, de-aia e foarte ușor de manipulat.

Îmi spunea o colegă că președintele nostru pare un turist în România. În primul rând, pe cine chemi de pe stradă? Pe Claudiu Crăciun? Cine strigă mai tare? Fiecare generație care face 20 de ani are revoluția ei, dar ar trebui să se uite ce s-a mai întâmplat. Ori ar trebui să fie unul în stradă să zică: stai așa, că s-a mai întâmplat asta acum 5 ani, 7 ani, vorba lui Churchill, hai să nu mai facem aceleași greșeli, hai să facem unele noi! Mi se pare că îi cheamă - aproape că îmi vine să zic - la mișto, oricum primul ministru va trebui să fie agreat de o majoritate parlamentară.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 noi, 17:33
maria
Furtuna gandirii pozitive
Si tu poti fi la fel de eficient ca orice alt om despre care ai citit sau auzit vreodata . Cautam urgent, colaboratori part time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial, ce vizeaza piata americana a cartilor electronice. Incheiem contract de comision. Pentru detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ