Klaus Iohannis, singurul şef de stat care a părut stingher la fotografia de grup de la Consiliul European (VIDEO)

| 29 iun, 15:12

Şeful statului român, Klaus Iohannis, a părut stingher la fotografia de grup de la prima reuniune a Consiliului European de după Brexit. În imaginile postate pe site-ul Consiliului, se poate vedea cum toţi ceilalţi lideri europeni par joviali şi discută între ei. Singurul preşedinte ce părea “din alt film” a fost Klaus Iohannis.

Singurul care a rămas impasibil în tot acest timp a fost preşedintele României. Şi-a ocupat încă de la început locul pentru fotografie, a zâmbit scurt la un moment dat, a făcut loc celor care s-au aşezat în jurul său, a privit spre obiectivul aparatului şi a părăsit sala fără a discuta cu nimeni, ca şi la sosire”, notează Ziare.com.

Este posibil ca această atitudine stingheră să fie cauzată şi de faptul că Iohannis nu a participat înainte de summit la reuniunea PPE, absenţa sa fiind o premieră la acest nivel. El a motivat că nu a putut ajunge la această reuniune “din cauza programului”.

Klaus Iohannis, singurul şef de stat stingher la Consiliul European

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ