Klaus Iohannis: Trebuie să terminăm cu corupția în România

| 07 ian, 12:30

”Trebuie să terminăm cu corupția în România”, a afirmat, miercuri, președintele Klaus Iohannis în emisiunea ”Adevărul Live”.

Potrivit președintelui, acestui subiect trebuie să îi fie acordată atenția cuvenită.

Faptul că americanii au scris că trebuie să existe o colaborare între președinte între Laura Codruța Kovesi și președinte ”e o confirmare a faptului că lupta anticorupție e importantă pentru partenerii noștri, și trebuie să conștientizăm că noi trebuie să-i acordăm importanță”.

”Vreau să am o luptă anticoprupție intensă și cu rezultate. Vreau să terminăm cu corupția în România. Vreau să mergem mai departe și atunci clar că trebuie să lucrezi cu DNA și cu toți partenerii care contribuie la o luptă eficientă. Președintele trebuie să colaboreze și cu DNA, și DIICOT, Parchetul General și toate instituțiile abilitate în lupta anticorupție. Lucru pe care mi-l doresc și îl fac”, a subliniat el.

Șeful statului a afirmat că în momentul în care Victoria Nuland va face o vizită în România, va avea o întâlnire oficială cu ea. ”Va fi un lucru foarte bun pentru că vom putea intra în detalii”, a spus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 ian, 15:02
Liviu Raduta
DOMNULE PRESEDINTE . EU POT SA VA RECOMAND O PERSOANA PENTRU POZITIA DE ***SEF AL POLITIEI ROMINE***.PRIN CARE EU VA GARANREZ PERSONAL CU CAPUL MEU
********* COMISARU BERBECEANU *********.CU MULT RESPECT.
08 ian, 20:55
gheorghe
este cel mai ingenios lucru se a-l pune in aplicatie am fi cu adevarat democrati

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ