La Lucky Studio, ești liberă să faci bani din videochat în Iași

| 01 feb, 14:09

Vrei să faci mai mulți bani? Ți se pare că e prea puțin cât ai acum? E normal să simți asta. Ești tânără, simpatică și meriți o viață mult mai frumoasă. Mai ales că sunt atâtea lucruri care așteaptă să fie cumpărate, atâtea locuri care merită vizitate de tine.

Marea problemă e că orice job normal e plătit printr-un salariu. De obicei, o sumă fixă, câteva mii de lei. Ești limitată de lucrul ăsta, oricât te-ai zbate să muncești mai mult. Sfatul meu e să alegi un alt mod de a face bani. Să scapi de salariul fix și să câștigi mult mai mult.

Acum chiar e posibil lucrul ăsta. În videochat în Iași, zeci de alte modele se bucură de sume lunare care te vor uimi probabil. În timp ce tu ești nevoită să faci economii în fiecare lună, ele cheltuiesc fără nicio grijă. Hai să-ți explic cum poți face și tu asta!

Bucură-te de o viață în roz!

Hei, eu sunt Claudia, PR la Lucky Studio, cel mai important studio de videochat din Iași . La noi, ești liberă să faci bani. Orice model de aici știe lucrul ăsta și-l pune în practică în fiecare zi.

Jobul ăsta e fără salarii fixe. Vrem să dăm șansa oricărei persoane să câștige atât cât poate. Totul ține de seriozitatea, ambiția și motivarea ta. În loc de câteva mii de lei pe lună, poți să faci câteva mii de euro, tot pe lună.

E o diferență majoră în avantajul tău. Pur și simplu socializezi online cu membrii unor site-uri de specialitate. Munca ta e într-un mediu virtual, deci niciodată nu te întâlnești în realitate cu acei oameni. Singurul lucru real sunt banii.

Standardul în videochat în Iași e ca studiourile să dea modelelor comision de 50% din încasări. La Lucky Studio, îți oferim mult mai mult de atât. În primele 20 de săptămâni la job, îți garantăm comisionul excepțional de 70%. Cu plata banilor la zi!

Chiar și după acele 20 de săptămâni, ai în continuare ocazia să faci o mulțime de bani. Pentru că poți câștiga, prin comisioane progresive, care pot ajunge tot la 70%. Așadar, îți dăm șansa unui start puternic în domeniul ăsta.

Ajutorul pe care ți-l dăm e mai mult decât unul financiar. Te susținem printr-o echipă feminină de training, cea mai mare din videochat Iași. 14 colege vin alături de tine să-ți explice pas cu pas ce ai de făcut, cum să te descurci mai bine.

La Lucky Studio, te ajutăm să reușești

Așadar, dacă te gândești că o să-ți fie mai dificil la început, uită de asta. Suntem de peste 10 ani în domeniul ăsta și știm să ne facem treaba bine. Avem experiența lucrului cu mii de modele de-a lungul timpului.

Colegele noastre de la training îți organizează excelent timpul, îți recomandă camere care ți se potrivesc cel mai bine. Lucrează cu tine pe baza unor ghiduri, a unor exemple concrete. Implicăm în pregătirea ta și partenerii de la marile site-uri de videochat din lume.

În fiecare lucru analizăm statistici, date privind evoluția ta și îți arătăm unde poți aduce îmbunătățiri. E o colaborare al cărui efect îl vezi direct în încasările tale. Ca să-ți faci o idee, în medie, modelele de la Lucky Studio câștigă între 200 și 2.715 lei pe zi.

Din nou, te rog să observi că nu există limite. Ai șansa să câștigi cât de mult vrei tu. Iar studioul îți dă comisioane și mai mari, pe măsură ce urci în încasări. Îți recompensăm reușita, te încurajăm să vrei mai mult.

Pe lângă bani, Lucky Studio îți garantează și un pachet complet de servicii extraordinare. De exemplu, îți oferim machiaj profesionist zilnic și lecții de engleză, toate gratuite. De asemenea, îți facem portofolii de fotografii și filme pentru portofolii superbe online.

Totodată, îți acordăm împrumuturi fără dobândă. Dacă vrei să plătești avansul pentru un apartament prin Prima Casă, te ajutăm noi cu banii. La fel, dacă îți dorești intervenții estetice, te susținem noi financiar, cu returnarea banilor pe un termen lung, ca să fie confortabil pentru tine.

Câștigă și tu așa cum meriți din videochat Iași!

După cum vezi, suntem excelent organizate ca să te susținem puternic. Lucrul ăsta e completat și de aspectul uman. Lucky Studio este un studio de videochat din Iași cu o echipă complet feminină.

În echipa de management, lucrează doamne între 25 și 55 de ani. Suntem serioase, organizate, ne pregătim continuu pentru a ști tot ce e nou în domeniu. Mizăm mult pe respect și bună colaborare.

Ne place să avem o atmosferă frumoasă în studio și acceptăm la interviu doar modelele care au bun simț și chiar vor să facă bfani. Așa cum sigur ești și tu.

Sunt convinsă că o să te simți minunat la noi și că o să faci o mulțime de bani. Așa cum reușesc atâtea alte modele, la fel poți să reușești și tu. Hai să ne auzim la telefon și să vorbim despre o colaborare de succes! Abia aștept să ne cunoaștem!

Contact

Claudia, PR Lucky Studio

Tel: 0742.286.286

 

 

 

 

 

 

Tag-uri: studio videochat
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ