Lăzăroiu: Băsescu rămâne în Mişcarea Populară, dar nu va fi liderul ei

| 25 apr, 2013

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu susţine că, după încheierea mandatului de preşedinte,  Traian Băsescu va face parte doar din Fundaţia Mişcarea Populară şi nu va reveni în fruntea niciunui partid politic.

Lăzăroiu a declarat că Fundaţia Mişcarea Populară va continua să existe, chiar dacă din rândurile ei se vor desprinde oameni care vor înfiinţa un partid politic. Totodată, el a spus că Traian Băsescu nu va fi şeful unei formaţiuni politice.

"Dar dacă se va strânge o masă critică la un moment dat, nu ştiu, peste şase luni, s-ar putea să nu fie peste doi ani când se încheie mandatul preşedintelui şi care va spune eu vreau să fac politică şi avem nevoie de forţă pentru că noi putem să vorbim mult ca Fundaţie, dar nu avem şi instrument politic cu care să punem în aplicare ce vorbim. Deci nu putem să-i împiedicăm, dar dacă nu va fi masa aia critică nu va fi niciun partid, deci nu depinde de Traian Băsescu asta.

Traian Băsescu se va întoarce în Fundaţie, partidul va merge mai departe, Traian Băsescu nu-şi doreşte să fie liderul unui partid după ce-şi termină mandatul, a spus-o şi domnia sa. După ce ai fost preşedintele ţării nu mai poţi să fi preşedinte...A, vrea să rămână influent, dar poate să rămână influent în politică din această fundaţie", a spus Lăzăroiu.

Fundaţia Mişcarea Populară şi-a lansat ieri, la Constanţa, prima filială judeţeană din ţară, urmând ca în perioada următoare să fie deschise şi alte filiale în alte judeţe.

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a spus că deocamdată nu a fost stabilit un coordonator al filialei din Constanţa, dar a prezentat patru membri din conducerea filialei constănţeni, aceştia fiind Mihai Gârţu, profesor universitar, Felicia Ovanesian, avocat, Alina Vasiliu - lector universitar, fost coordonator al mai multor ziare locale şi Sorin Popescu – jurist.

Marian Preda a mai spus că şi alte persoane se vor alătura filialei constănţene, iar în următoarele zile va fi anunţat şi liderul acesteia.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ