Lăzăroiu s-a îndrăgostit, nu o să vă vină să credeţi de cine

| 15 aug, 2013

Consilierul prezidenţial numărul unu, Sebastian Lăzăroiu, vă aduceţi aminte de el, a fost ministrul muncii vremelnic, a fost şi şomer un timp, după care, asemenea fiului risipitor s-a întors la Tată.

Da, despre el este vorba. Ei bine, Sebastian Lăzăroiu a dezvoltat o relaţie de tip dragoste-ură cu una dintre cele mai „apreciate” jurnaliste din emisfera nordică iar dragostea, intuită de către mulţi dar ţinută departe de ochii curioşi ai publicului a explodat ieri pe contul de Facebook al preţiosului bugetar de lux. „N-am avut idoli pana acum. Dar sunt fanul tău!” Scrie Lăzăroiu pe FB cu o fotografie a febleții sale lângă. Fotografia înfățișează o femeie blondă, cu privirea hotărâtă şi pătrunzătoare care te înspăimântă, este nimeni alta decât Dana Grecu, campioana trustului Intact la debit de cuvinte şi răutăţi gratuite.

Se pare că avem o relaţie împotriva firii care se înfiripă încet, încet, sub nasul nostru. Dacă ne gândim la basculantele de mizerie cu care cei doi, Sebastian şi Dana, au aruncat unul în celălalt de-a lungul timpului, în antiteză cu gingăşiile lui Luzăroiu ajungem repede la următoarea concluzie: cine se iubeşte se tachinează.

Acum ceva timp Lăzăroiu, tot pe Facebook, canalul său preferat de eliminat frustrări acumulate, o alinta pe Dana Grecu astfel, citez: „Vine Dana Grecu. Dana iti rupe sira spinarii. But u can still stay alive.” Declaraţia de ură vine în contextul în care consilierul prezidenţial compara Antena 3 cu un atelier de tortură, Grecu era penultimul nivel, torţionara adjunctă.

Astfel, după lungi schimburi de replici în care Dana Grecu l-a făcut bolnav pe consilierul de la Cotroceni iar în schimb Lăzăroiu a făcut-o isterică pe blonda din trustul lui Voiculescu iată că toate aşteptările noastre sunt înşelate. Există un sâmbure de admiraţie între cei doi care acum a dat roade unei frumoase declaraţii, ca în Romeo şi Julieta. Lăzăroiu, de după zidurile groase ale Cotrocenilor spune (tot pe Facebook): „Dana, sunt mândru de tine”.

Reacţia „timidei” realizatoare TV/jurnalistă a trustului Intact întârzie să apară.. Se pare totuşi că există şi un Cupidon în această idilă. Cine putea să îi aducă mai aproape pe protagoniştii noştri, Dana şi Sebastian, mai bine decât Victor Ponta.

Premierul a venit din vacanţă direct în studiourile RTV, lăsând cale liberă la Antena 3 criticilor Danei Grecu, care evident a fost supărată că interviul în exclusivitate nu l-a primit ea, sau Mihai Gâdea.

Totuşi, o ameninţare ascunsă îl paşte pe Luzăroiu după sinceritatea debordantă cu care a admirat-o pe Dana Grecu. Gelozia lui Radu Tudor. Eu m-aş feri o vreme dacă aş fi în locul tău Sebastian.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ