Leacuri străvechi pentru a scăpa de cearcăne, umflături şi riduri

| 16 ian, 2014

Rola de jad este arma secretă a împărăteselor chineze. Este o piatră răcoritare ce închide porii, reduce umflăturile și face țesutul feței mai elastic.

Inca din cele mai vechi timpuri, Imparatii si Imparatesele Chinei antice utilizau rolele din jad pentru masajul facial pentu a-si pastra pielea tanara.

In prezent, atat barbatii cat si femeile folosesc rolele de jad pentru masarea fetei ca o rutina zilnica pentru a creste circulatia sangelui.

Racoarea rolelor de jad inchide porii, in acelasi timp avand un efect relaxant si linistitor.

Este recomandat sa  se foloseasca zilnic pentru beneficii maxime.

Se poate folosi atat la masarea fetei, a gatului cat si a decolteului. Folosit cu regularitate, stimuleaza drenajul limfatic si, imbunatatind circulatia sangelui creste aportul de oxigen in fata sporind astfel imbujorarea si stralucirea.

Incorporand atat principiile masajului si a presopuncturii, tratamentul facial cu rolele din jad pentru masaj  va va recontura fata, o va tonifia, intineri, si-i va imbunatati elasticitatea.

In general, prin accelerarea sistemului de drenaj al fetei, folosirea rolelor din jad pentru masaj reduce cearcanele, umflaturile si ridurile.

Rolele din jad pentru masaj facial sunt foarte populare in saloanele de infrumusetare de top.

Nu numai ca promite o piele proaspata si radianta prin absorbirea energiei negative dar, de asemenea, poate fi folosit pentru a ameliora sinusurile congestionate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ