Legea care obligă femeile să iasă le pensie la 65 de ani, APROBATĂ

| 17 iun, 2014

Comisia de munca din Camera Deputatilor a dat un aziv favorabil marti proiectului de lege care obliga femeile sa iasa la pensie la varsta de 65 de ani, la fel ca si barbatii. Proiectul a fost avansat de Guvern.

Majoritatea formata din PSD si UNPR au sustinut aceasta masura in Comisie si au impus aprobarea ei in ciuda opozitiei celor de la PNL, PDL si chiar UDMR, care au considerat ca femeile din romania nu sunt pregatite pentru pensionarea la 65 de ani, scrie ştiripesurse.ro

Astfel de anul viitor femeile vor iesi la pensie la 60 de ani, intrucat cresterea varstei de pensionare se va face treptat, pana in 2035.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 iun, 2014
Tatiana
pensie la 65 ani
ura!o lege perfecta.as vrea sa vad cum toti alesii nostri au parte de secretare ,chelnerite,maseuze,bucatarese,bone,dentiste,invatatoare,stewardese,femei de curatenie,....de 65 ani.EI NICI MACAR NEVESTELE NU LE MAI TIN LA 65 ANI.RUSINE SI NESIMTIRE

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ