Leo Messi a promis că duce cupa mondială în Argentina

| 23 mai, 2014

Leo Messi le-a promis fanilor săi că va aduce cupa mondială în Argentina, în cadrul unei întâlniri înainte de reunirea selecționatei sus-americane.

Leo Messi, starul fotbalului argentinian, petrece câteva zile de vacanţă în oraşul său natal, Rosario, împreună cu partenera sa, Anotella Roccuzzo, şi băieţelul lor, Thiago, înainte de a se alătura lotului selecţionatei Argentinei în vederea participării la Cupa Mondială 2014 din Brazilia.

Joi, cei trei au servit micul dejun într-un restaurant care aparţine familiei lui Messi, fotbalistul răspunzând cu amabilitate tuturor fanilor care l-au salutat şi i-au cerut autografe sau să se fotografieze împreună.

La plecare, jucătorul lui FC Barcelona s-a apropiat de un afiş cu trofeul Cupei Mondiale, aflat în localul respectiv, pe care a scris: 'Promit să o aduc'.

Argentina a cucerit de două ori în istoria sa trofeul Cupei Mondiale de fotbal, în 1978, când a fost gazda turneului final, şi în 1986, la ediţia desfăşurată în Mexic, unde naţionala 'albiceleste' l-a avut căpitan pe celebrul Diego Armando Maradona.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ