Leonardo DiCaprio participă la o conferinţă ecologistă organizată de Departamentul de Stat american

| 17 iun, 2014

Actorul Leonardo DiCaprio va susţine marţi o alocuţiune la o conferinţă pe teme ecologiste, intitulată "Our Ocean", organizată de Departamentul de Stat american.

Secretarul de Stat american John Kerry îl va prezenta participanţilor pe DiCaprio, care îşi va susţine alocuţiunea imediat după o intervenţie video a preşedintelui Barack Obama, informează variety.com.

"Mă bucură faptul că Leonardo DiCaprio îşi alătură vocea lui puternică eforturilor noastre prin care cerem să lucrăm împreună pentru a proteja oceanul planetar", a declarat John Kerry.

Politicianul american l-a invitat pe starul hollywoodian la această conferinţă prin prisma devotamentului arătat de acesta şi de fundaţia sa - Leonardo DiCaprio Foundation - faţă de programele de protejare a oceanelor şi a mediului înconjurător. În luna februarie, fundaţia actorului a alocat grupului ecologist Oceana o finanţare de 3 milioane de dolari pentru acţiunile de protejare a habitatului oceanic şi a speciilor marine.

La această conferinţă, care se va desfăşura pe durata a două zile, vor participa miniştri, oameni de ştiinţă şi activişti ecologişti.

Iubitor de animale şi pasionat de ecologie, actorul american deţine o locuinţă complet ecologică în Blackadore Caye din Insulele Belize.

În ultimii ani, starul hollywoodian a făcut numeroase donaţii unor organizaţii ecologiste şi a declarat că se va folosi de influenţa şi de celebritatea sa pentru a contribui la eforturile depuse pe plan internaţional pentru protejarea unor specii pe cale de dispariţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ