Lia Olguţa Vasilescu: Victor Ponta trebuie să-și ducă mandatul de premier până la capăt

| 05 iun, 16:28

Lia Olguța Vasilescu, vicepreşedinte PSD, consideră "cel puțin bizară", apariția dosarului în care premierul Victor Ponta este urmărit penal de DNA, pe fondul moțiunii de cenzură a PNL, și apreciază că prim-ministrul trebuie să-și ducă până la capăt mandatul primit de la români în 2012.

"Oricât de mult am crede în coincidențe, apariția acestui dosar în ziua în care PNL depune moțiune de cenzură este cel puțin bizară. Această guvernare a primit un mandat foarte clar de la oameni în 2012 și trebuie să își ducă mandatul până la capăt.

Guvernul este politic, iar Guvernul este sprijinit de Parlament. Guvernele există cu sprijinul Parlamentului și nu le fac sau le desfac alte instituții", a precizat Lia Olguţa Vasilescu, potrivit România TV.

Premierul Victor Ponta este urmărit penal în dosarul lui Dan Şova, având calitatea de suspect. Potrivit unui comunicat al DNA, şeful Executivului este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni), complicitate la evaziune fiscală în formă continuată, spălare de bani și conflict de interese.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ