Geoană profită de vulnerabilitatea PSD şi ce le cere membrilor de bună-credinţă să i se alăture în noul partid

| 05 iun, 17:17

Fostul președinte al PSD, Mircea Geoană, a lansat asăzi un mesaj către membrii PSD de bună-credință, cerându-le ca, pe fondul crizei prin care trece PSD din cauza cercetării penale de către DNA a președintelui PSD, Victor Ponta, ca suspect, în dosarul Șova, să i se alăture în noul său proiect politic, Partidul Social Românesc (PSRO), care potrivit lui Geoană va fi o formațiune de stânga autentică.

„Le spun în felul următor colegilor de bună calitate din PSD, care mi-au fost și ne-au fost unora dintre noi colegi mulți ani de zile, celor care sunt de bună calitate și sunteți mulți oameni de foarte bună calitate în PSD: veniți să construiți alături noi. Nu stați să mai apărați o trupă de corupți, care vă folosesc ca masă de manevră în partid, care nici măcar nu mai catadicsesc să vă ceară votul și opinia la o decizie importantă a acelui partid. Răspunsul meu este da, mă aștept ca foarte mulți oameni din PSD și din alte formațiuni politice să vină alături de noi pentru a construi un proiect de țară.

Celor de bună credință din PSD le fac o invitație oficială de aici, de la Galați, să vină alături de noi, să construim o stângă autentică. Pentru un grup de infractori nu poți să ții un întreg partid prizonier”, a declarat Geoană.

Mircea Geoană a participat astăzi, la Galați, la lansarea filialei locale a PSRO.

CITEŞTE ŞI Predoiu: Victor Ponta sfidează românii. Suntem alături de președinte în acțiunea sa de a reda demnitatea României

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ