Libertate pentru Sebastian Lăzăroiu!

Recenta gafă a consilierului prezidențial Sebastian Lăzăroiu la adresa postului Antena 3 nu poate fi corectată decât prin demiterea acestuia.

Să nu ne înțelegem greșit, scoasă din context, glumița acestuia poate apărea unora un calambur ingenios, altora ca o poantă de prost gust, ba chiar pot numi câteva publicații ai căror editori ar fi fost fericiți să și-o poată asuma. Singura problemă este că Sebastian Lăzăroiu duce atingere principială unei funcții pe care o ocupă pe bani publici. Nu există loc de întors, aici.

Dacă domnul Lăzăroiu nu își poate înfrâna demonii interiori care-i provoacă acest gen de umor caustic, potrivit mai degrabă unor agape studențești, poate măcar opta pentru zone profesionale în care va fi apreciat și nu acuzat pentru asemenea izbucniri. Un sondaj improvizat pe această temă, l-ar putea lămuri rapid pe distinsul umorist de ocazie că majoritatea cetățenilor acestei țări își imaginează că un consilier al președintelui este angajat pe banii ce provin din impozite pentru a gândi de zece ori înainte de a deschide gura și a-i da președintelui țării un sfat.

O asemenea lipsă de tact ne dovedește însă că, pur și simplu, domnul Sebastian Lăzăroiu nu mai corespunde fișei postului pe care-l ocupă. În alte zone profesionale asemenea scăpări conduc la daune cuantificabile. Spre exemplu, dacă domnul Sebastian Lăzăroiu ar fi fost un simplu controlor de trafic aerian, glumița domniei sale ne-ar fi putut cădea în cap.

Pentru a încheia într-o notă pozitivă, să ne imaginăm că putem trage concluziile ce decurg din această nefericită întâmplare astfel încât noi, cetățenii acestei țări sau Sebastian Lăzăroiu, consilierul plătit din bani publici, să nu mai fim nevoiți a ne suporta pe viitor. Domniei sale să-i fie redată libertatea necesară pentru a-și căuta un public cu un simț al umorului mai dezvoltat, în timp ce nouă să ni se ofere liniștea sufletească și satisfacția ce ar decurge inevitabil din prezența în anturajul prezidențial doar a consilierilor care au toată țigla pe casă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 iul, 2013
pui de dac
consilier
Mi-a displacut comentariul lui Lazaroiu.
Nu pentru ca era referitor A3,nici pentru faptul ca e consilier...
Pe paginile de socializare vad zilnic excese
Nu sunt pentru exprimari care refuleaza ura...
Ramane o discutie deschisa daca,cat,cum,cine isi poate permite si ce sa comunice pe aceste spatii...
In rest,consilierul da sfaturi,angajatorul tine sau nu tine cont de ele si il plateste,nu-i face educatie...
Nici eu n-am pretentie ca Dna Voiculescu sau patronul de la RTV sa faca educatie la ziaristi...
Sapte ani de acasa ii ai sau nu ii ai...
PS.nu scapi de mine,vad ca esti prolific,scrie si despre ce imi place mie-fondul forestier al Romaniei

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ