Libertatea: Falsul medic de la Spitalul Judeţean Ilfov a fost în sala de operaţie şi la naşteri din clinici private

| 15 feb, 10:21

Falsul medic de la Spitalul Judeţean Ilfov Raluca Bârsan a fost în sala de operaţie la naşteri care au avut loc şi în clinici private, scrie Libertatea, care enumeră Sanador, Regina Maria şi MedLife, precizând însă că doar Sanador a oferit un răspuns pe această temă.

Conform Libertatea, Bârsan a însoţit-o pe doctoriţa Roxana Dragu, considerată protectoarea sa.

Clinicile private Sanador, MedLife şi Regina Maria au precizat că nu au avut contract cu Raluca Bârsan, dar numai Sanador a oferit informaţii cu privire la prezenţa acesteia în sla de operaţii.

Sanador a transmis că doctoriţa Dragu a avut în ultimii cinci ani cinci intervenţii la clinică şi că Raluca Bîrsan a fost în sala de operaţii la naşteri "în mod exclusiv didactic, «fără rol activ»".

Libertatea a relatat marţi despre acest nou caz de fals medic, cel al  Ralucăi Daniela Bîrsan, care, cu o diplomă grosolan falsificată şi pe baza unui contract de „voluntar cu activitate medicală”, fără parafă de la DSP şi fără niciun aviz de la Colegiul Medicilor, dar protejată de conducerea spitalului, a lucrat un deceniu cu pacienţii. Bolnavii şi ceilalţi medici o ştiau drept rezidentă.

De fapt, femeia, în vârstă de 30 de ani, s-a retras în clasa a IX-a de la Şcoala de Arte şi Meserii unde fusese admisă cu media 1,68, conform verificărilor făcute de Ministerul Educaţiei.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că atât documentul de rezidenţiat prezentat de Raluca Daniela Bârsan, cât şi diploma de licenţă de la Universitatea de Medicină şi Farmacie a acesteia sunt false. De asemenea, Pintea a afirmat că şi contractul de voluntariat a fost întocmit în mod ilegal. Ea a spus că reprezentanţii instituţiei vor face o plângere penală pentru fals în acest caz.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ