Liceenii din Capitală susţin astăzi prima probă, cea la alegere din cadrul filierei

| 22 apr, 2013

Elevii de clasa a XII-a din Capitală susţin luni prima probă la simularea bacalaureatului, cea la alegere din cadrul filierei, profilului şi specializării. Este a doua simulare dinaintea bacalaureatului din vară.

Simulările pentru examenul de bacalaureat din anul şcolar 2012-2013 au fost organizate în Capitală în două etape, prima testare a fost pe 30 ianuarie-1 februarie, când au fost susţinute probele la limba română şi matematică,  potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Cea de-a doua etapă a simulării examenului de bacalaureat începe luni, 22 aprilie, cu proba la alegere din cadrul filierei, profilului şi specializării.
În 24 aprilie este programată proba la limba şi literatura română, iar în 26 aprilie la matematică, respectiv istorie.
Elevii vor susţine probele între orele 11.00 şi 14.00.
Conducerea ISMB preciza că simularea din 30 ianuarie şi 1 februarie a urmărit prezenţa, nu rezultatele. Notele de la simulare au fost trecute sau nu în catalog, în funcţie de opţiunile comune ale părinţilor, elevilor şi profesorilor.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ