Liderii USL nu s-au înţeles în privinţa modificării Guvernului. Iohannis aşteaptă o nouă rundă de negocieri

| 10 feb, 2014

Prim-vicepreşedintele PNL, primarul Sibiului Klaus Iohannis, susţine că liderii USL nu au ajuns la şedinţa de luni la nicio concluzie pe tema schimbărilor propuse de liberali la nivelul Guvernului, menţionând că ar trebui modificată în Parlament structura Executivului pentru ca el să poată deţine şi funcţia de vicepremier.

"Nu am ajuns la o concluzie astăzi fiindcă nu ne-am propus acest lucru. Am stabilit pentru mâine o întâlnire, tot în conducerea USL-ului, la care vine toată lumea pregătită cu propunerile pe care doreşte toată lumea să le facă, altele decât cele pe care le-am făcut noi', a declarat Iohannis, într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.

El a subliniat că pentru a ocupa şi funcţia de vicepremier ar trebui modificată în Parlament structura Guvernului.

"PNL a propus printre altele ca eu să preiau funcţia de vicepremier şi ministru de Interne, lucru care nu se potriveşte cu actuala structură a Guvernului care este aprobată pe vicepremier şi ministrul Finanţelor. În concluzie, trebuie modificată structura Guvernului, lucru pe care-l poate face doar Parlamentul prin hotărârea sa", a mai spus Iohannis.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat vinerea trecută că edilul Sibiului a fost propus de către conducerea PNL pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne, precum şi pentru cea de vicepremier.

Citeşte şi: Voiculescu participă la şedinţa USL de la Vila Lac 1. Intrarea lui Iohannis în Guvern e principalul subiect

 

Citeşte şi: Cine este Klaus Iohannis - omul de bază al liberalilor în Guvernul Ponta

Tag-uri: Klaus Iohannis, PNL, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ