"Lista neagră" a companiilor care au trucat licitaţiile publice a fost publicată. Apar nume importante

| 28 aug, 17:10

Lista neagră a companiilor implicate în investigaţii privind trucarea de licităţii publice a fost făcută publică de către Consiliul Concurenţei. Lista conţine 35 de companii şi deciziile de sancţionare din ultimii trei ani.

Printre companiile menţionate se numără şi Siveco România, Vesta Investment, Electrica SRL, Eletromagnetica şi Energobit.

În listă se găsesc şi companiile Safety Securty SRL şi Spartan Pază şi Protecţie SRL, două firme care au ca administrator şi asociat unic pe Maria Oprescu, soacra omului de afaceri Remus Rădoi, noteată News.ro.

“Pentru a veni în sprijinul autorităţilor care fac evaluarea, Consiliul Concurenţei va publica pe pagina proprie de Internet o listă actualizată (blacklist) care va cuprinde denumirea operatorilor economici care au fost implicaţi în investigaţii privind trucarea de licitaţii, deciziile de sancţionare din ultimii trei ani, precum şi menţiuni cu privire la modalitatea de cooperare a acestora cu autoritatea naţională de concurenţă”, a informat recent autoritatea de concurenţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ