Liviu Dragnea, discuţii cu reprezentanți ai societății civile și ai studenților

| 06 noi, 15:44

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a avut vineri o întâlnire cu reprezentanți ai societății civile și ai studenților, iar principalul subiect de discuție a fost implementarea unei strategii pentru tineri.

"Am avut o întâlnire foarte bună cu unii reprezentanți din societatea civilă, de la unele asociații, fundații, de la Uniunea Studenților din România, de la o fundație importantă a tinerilor din România. Le-am prezentat chiar și Codul nostru de conduită, am discutat despre necesitatea ca în România să se realizeze un program de dezvoltare, să se stabilească niște obiective strategice, să se realizeze niște structuri care să urmărească totuși implementarea așa-zisei strategii pentru tineri, care există dar nu știe nimeni dacă ea se pune în practică. Am stabilit de comun acord să continuăm acest dialog, să devină o obișnuință, să îi ajutăm să se înființeze și să funcționeze Consiliul Național al Tinerilor care poate să fie o structură ce le va da foarte multă coerență și îi va ajuta să devină o voce auzită", a declarat Dragnea, la sediul central al PSD.

El a adăugat că tinerii își doresc o infrastructură a lor și legislație care să le stimuleze angajarea.

"S-a vorbit mult despre sistemul de educație și despre sistemul de sănătate, despre nivelul de investiții care trebuie făcute aici, s-a discutat despre cultură, despre cum pot fi atrași tinerii către cultură, s-a discutat despre faptul că vor să aibă acces la muncă și dreptul la muncă. Ne-au spus că cel puțin 20% dintre tinerii activi din România nu muncesc, deci sunt șomeri, ceea ce este un lucru foarte grav", a arătat Dragnea.

Tag-uri: di, liviu dragnea, ONG
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ