LIVIU DRAGNEA, avertisment pentru senatorii PSD

| 13 oct, 16:20

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat marti un avertisment dur pentru senatorii social-democrati care absenteaza de la lucrarile plenului, pozitia transanta a acestuia venind dupa ce coalitia nu a reusit sa treaca un proiect important al Guvernului din cauza mai multor zeci de absente.

Intrebat cum comenteaza lipsa majoritatii din Senat la mai multe proiecte guvernamentale, Dragnea a declarat:

"Asta nu e un lucru bun, pentru ca nu a fost o mobilizare foarte buna. Am vorbit cu noul lider de la Senat si i-am spus ca nu asa trebuie gestionata activitatea in grupul nostr. Sper sa fie ultimul accident de acest gen. Fiecare dintre noi de unde luam salariul trebuie sa mergem si la munca si dinciolo de asta e respectul fata de toti cei care ne-au trimis in Parlament. Colegii mei sa inteleaga ca Parlamentul nu este gluma si nici moft. Nu a fost nimeni obligat sa candideze", a mai spus liderul PSD.

Intrebat daca va tine cont de absente la intocmirea listelor de parlamentari, Dragnea a raspuns:

"Este primul criteriu care va fi luat in calcul de toata conducerea partidului si de toate organizatiile judetene".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ