Traian Băsescu, despre PSD: S-a schimbat un om care e presupus că a încălcat lgeea, cu unul care aproape sigur a încălcat

| 12 oct, 21:57

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a declarat surprins că cel mai mare partid din România a  concentrat "toate resursele pe care" la alegerea preşedintelui partidului - Liviu Dragnea.

"N-am auzit, de când sunt în viaţa politică, să se fi făcut asemenea scrutin când ai un singur candidat, spune fostul preşedinte.

Rezultatul va fi unul care îi va da lui Dragnea în interiorul partidului o putere incredibilă, şi nu doar în interiorul partidului, ci şi în raport cu guvernul, cu premierul", a subliniat Traian Băsescu, conform TVR.

Citeşte şi:  PSD şi-a ales preşedintele. Dragnea, 97%

Fostul şef al statului subliniază că în spaţiul public va apărea întrebarea: cât de credibilă e lupta împotriva corupţiei, clamată de PSD, atâta timp cât acest partid alege în frunte un om care a fost condamnat pentru fraudă electorală?

Traian Băsescu spune că PSD va fi mult mai puţin credibil cu Dragnea la conducere. Ponta a demisionat şi nu este în poziţia de a fi fost deja condamnat, Dragnea a fost condamnat în primă instanţă şi a devenit preşedinte.  S-a schimbat un om care e presupus că a încălcat lgeea, cu unul care aproape sigur a încălcat legea, afirmă fostul preşedinte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ